Om rideskolen 
 
Rideskole samt udlejning af partponyer har siden 1995 været drevet af Jægersborg Rideskole v/Tanja Moberg, med hvem Tattersall Pony Rideklub pr. 1. juli 2013 har indgået eksklusiv aftale om at drive rideskolen på stedet. Rideskolen råder pt. over 10 rideskoleponyer (se rideskoleponyerne her).
 
Er du interesseret i at gå til ridning, så lad dine forældre tilmelde dig på vores hjemmeside. Når du tilmelder dig et hold, skal du også meldes ind i Tattersall Pony Rideklub. Du kan vælge, hvilket hold, du vil tilmeldes (evt. i samråd med Tanja Moberg eller en af vores andre dygtige undervisere). Såfremt du kommer på venteliste skal du huske at du skal tilmeldes klubben, når du begynder at ride.
 
Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi stalden, mens der er rideskoleundervisning (se holdoversigt her).
 
Skulle du have spørgsmål til rideskolen og dens virke, er du meget velkommen til at kontakte Lone Moberg på lonemoberg@msn.com.
 
Rideskolen tilbyder kun undervisning til børn og kun på ponyer. Vi er unikke i den forstand, at vi tilbyder rideundervisning til børn allerede fra 3 års alderen, og at vi lørdag formiddag og søndag eftermiddag har begynderridning på hold, hvor ponyerne efter behov trækkes af en øvet rytter, så forældre, der ikke er trygge ved heste, ikke behøver at løbe rundt med ponyen selv, medmindre de har lyst til det.
 
Vi glæder os til at se dig .


 
Part
Vi har primært parter til rådighed for elever, der går på rideskolen. 

 
Opstaldning 
Opstaldning aftales med Tanja Moberg.

Sponsorer