Naomi er en stor kategori I pony.


CAI (CLEMENTS EPIC) er rideskolens nye baby - en kat 2 pony som lige er fyldt 5 år i januar 2019. Han er købt i Jylland og har ikke rigtigt prøvet noget før. Vi har fået oplyst af forrige ejer, at han stammer fra en dyreværnssag på Bornholm. Han er ikke blevet mishandlet, men har bare måttet passe sig selv indtil han kom til Jylland. Cai er meget sød og kontaktsøgende. Ridemæssigt har han stadig meget at lære, og især galoppen er en udfordring for ham. Men mon ikke han kommer hurtigt efter det her på Tattersall.
CONNIE er og bliver vores "baby". Hun er født i 2008 og var således lidt ny i faget, da hun i 2012 ankom til Tattersall. Men hun har lært rigtigt i årene der er gået og er i dag rideskolens bedste springer og dressurpony. Har mange fans i rideskolen ikke mindst takket være hendes skønne sind.
 
ID nr: 208333200809415 (opr. Nice Surprise) 

CONRAD er Tattersalls mindste rideskolepony. Han ankom i efteråret 2014 og vandt alles hjerter på stedet. Conrad er renracet shetlænder med fine papirer og stamtavle, og så er han en rigtig lille kæledægge, som man har lyst til at tage med hjem i baglommen. Og bedst af alt - han ved det godt selv. Super størrelse til de små børn. 

FRØYA er en sød og frisk kat III pony venligst udlånt til os af Anne og Thomas Larsen, som leverer foder til os (GLS Foder). Frøya er en rigtig god allround pony, som både kan springe og gå dressur. Hun er også tilkørt og kan gå for vogn. 
JOHNNY er en herlig shetlænder/ fjordhesteblanding på ca. 120 cm. Han er født i 2002 og er en super allround pony med masser af energi. Han er god til dressur, en super springer og så elsker han en rask skovtur. Han er sød, kærlig og passer på børnene. Han ankom til rideskolen i august 2011 og er siden blevet manges kædedægge.
 
ID nr: 208333200208453 
KLOKKEBLOMST er en køn kat II pony og datter af rideskoleponyen Tromle (islænderblanding med en hest som mor!). Hun blev tilredet efter sin ankomst til Tattersall i 2015/2016. Hun har et meget mildt sind og er bare alletiders kammerat, som altid gør sit bedste. 
 
NINJAGO er en rolig kat 1 pony, som aldrig kunne finde på at gøre noget vildt. En smule forsigtig i stalden, men synes også, det er lidt hyggeligt. Mary har allerede døbt ham Hr. Angel, da de minder meget om hinanden ridemæssigt. Ninjago er dog ikke helt så doven. Kan gå den flotteste dressur i skridt og trav, men der skal arbejdes med galoppen. SUGARBABE er en frisk hvid islænder/Connemara blanding på ca. 130 cm med super god energi. Hun elsker en god galop og er altid frisk på en tur på springbanen eller i skoven. Hun er født i 1998 og er en følsom pony med et godt sind.
 
ID nr: 208333199809733

SUPER MARIO er en stor smuk kat 1 pony fra 2004. Han er sød og kælen i stalden. Har været brugt til Polo af forrige ejer og er derfor meget opmærksom og følsom under ridning. 

TROMLE er en populær islænder vallak fra 2007, som ankom til Tattersall i 2012. Han var lidt svær at ride i starten, da hans tempo var en anelse højt, men pigerne har efterhånden arbejdet så meget med ham, at han er blevet virkelig dygtig. Han går rigtigt fint i dressuren og så elsker han at springe, hvilket er tydeligt for enhver.
 
ID nr: 208333200711679 (opr. Shadow)
  

Sponsorer