1666380477544.jpegTromle

Tromle er en frisk pony. Han er god til alt, og elsker at springe. Det kan dog godt ske , at han glæder sig lidt for meget, og kræver en rytter som ikke sidder alt for uroligt. Han er ikke en pony for den meget nervøse rytter, hvis man vil ride selv, da han er noget sensitiv, og kan reagere lidt voldsomt, hvis man kommer til at sparke for hårdt. I stalden er han en absolut skat. 
Conrad

Søde lille Conrad er en ægte Shetlandspony. 
Han er rolig og rar, og giver den lille rytter en tryg ridetur.
 Conrad kan håndteres af alle, og er fantastisk i stalden.
 Grundet hans størrelse er det begrænset hvor mange der rider på ham,
 men han er altid frisk på en strigletur (og en godbid)
1666380035202.jpeg

Frøya

er en fantastisk lille pony. Hun er manges favorit, da hun har en god balance mellem energi og styrbarhed. Hun er dog ved at være en ældre dame, så for at passe på hende, går hun ikke de aller mest øvede hold,lange skovture eller springer højt mere. Hun er til gengæld en perfekt begynderpony, og er også sød i stalden, så her kan man øve sig i at sadle op og af.


Johnny

er den skønneste pony, som er god til alle, begynder, som rutineret. Han har en god energi, og er let for de fleste at styre.Han er altid med på en god galop, og er noget frisk i skoven. I stalden, kan han godt virke lidt sur. Men det er bare for sjov, og selvom han ser lidt gnaven ud, så er det kun fordi han ikke bryder sig om at få spændt gjord. (ikke et ord om mavens størrelse)  

TIP: Synes du, det er svært, at Connie og Johnny ligner hinanden lidt meget, så er Connie broget. Altså med hvide pletter, hvor Johnny er ensfarvet


Connie 

er skøn bandit med et glimt i øjet. Ud ad til kan hun godt virke som en doven ballademager, som helst bare vil stå på midten, og lave så lidt som muligt, men tag ikke fejl, denne her lille rullepølse kan sit kram, både i spring og dressur, hvor hun er staldens bedste dressurpony (det er rigtigt)og hvis du kan sidde fast kan flyve over springene. I stalden er hun sød, men skrækkeligt uopdragen, hvilket kommer til udtryk når hun skraber med forbenet efter godbidder. 


Sugar.jpg  Sugar Babe
 
Søde Sugar har været på rideskolen i mange år, hun kender alle tricks når det gælder om at slippe over, hvor gærdet er lavest. Altså lige ind til der skal galoperes, eller springes. Det elsker hun, og så kommer der fart over feltet. Hun kan godt være svær at sadle op, og det er helt okay at spørge om hjælp- Selvom det er skide irriterende at ridelæreren bare putter hovedtøj på, på to sekunder, når man nu har prøvet selv, de sidste 10 min.

Rose-Mary

 Rose-Mary er den nyeste på rideskolen. 
Hun er ikke så gammel, og har stadig lidt vej, 
inden hun bliver lige så dygtig som sine ponykollegaer. 
Vi tror dog på hun nok skal komme efter det.
 Vi har tiden foran os, idet hun stadig er en ung pony. Hun har et 
dejligt sind, og vi håber hun får nogle søde rytterfans,
 som vil sige hej til hende. Hun er meget sød i stalden.


 Cai

Dejlige Cai bliver måske aldrig et stort talent til ridning, men han er en venlig pony, som prøver det bedste han kan. En virkelig kammerat i skoven. I stalden kan han være lidt svær
at få fat i fra boksen. Her hjælper en godbid. Cai er god til alle stor som lille. 
klokke og føl.jpg

Klokkeblomst  (på barsel) 

Klokkeblomst er resultatet af en hest til mor, og Tromle til far. Siden hun kom til Tattersall, har hun været højt elsket af mange, for hendes milde sind, og gode rideegenskaber. Hun har i Juli 2023 overrasket os alle, da hun folede et fint hingsteføl. Dette har så absolut ikke været planen. Faktisk vidste vi slet ikke hun var drægtig. For hvornår havde der været herrebesøg? Det er der ingen der ved. Hun er derfor sendt på barsel, og kommer tidligst tilbage i januar/ februar 2024.


Super Mario

Super Mario har med sit finurlige væsen erobret mange fans. Han er en flot dreng( hvilket han udemærket er klar over selv), med sin fine pandelok som dækker over hans blå og brune øje. Han er en stor pony, som kan virke lidt doven, og for den lille rytter kan han føles stærk. Han er dygtig til både at springe og gå dressur. Så en dejlig allrounder. Super Mario har tidligere gået som polopony, og er næsten alle underviserne har et særlig godt øje til den her charmetrold. 


    
                     


                                         

                                         

                                                                                                                 
                                                        


                                                                        


 


                    


                                                                                                                            
 

 
Sponsorer