Underviserne:


                                                                                     
Tanja.jpgTanja Moberg
Tanja ejer Jægersborg rideskole, og dermed alle rideskole og partponyerne. Hun er en særdeles erfaren og dygtig hestesportskvinde, og har en solid værktøjskasse at gøre brug af på alle undervisningsniveauer. Hendes interesse er dog rettet mod springning, og hun varetager privatspringningen om mandagen. 
Maria Rasmussen.jpgMaria Rasmussen
Maria, eller Mary, har hængt ved rideskolen i snart 20 år. Hun er uddannet dyrepasser med heste i speciale år 2003, og har en stor kærlighed for at uddanne inden for grundbegreberne i dressur. Selv om hun ikke underviser i rideskolen længere, er hun til at finde fra tid til anden, idet hun stadig har stor kærlighed til stedet og især rideskoleponyerne. Hun sidder i øjeblikket i Tattersall ponyrideklubs bestyrelse, hvor hun har at gøre med socialudvalget, og således er med til at arrangere stævner og sociale arrangementer.
 
Ida Niepoort
 Ida er 18 år gammel, og har undervist på Tattersall en del år. I øjeblikket kan man møde hende på søndags og onsdags holdene. Ida har selv redet på Tattersall siden hun var 10, primært som springrytter, men har også altid haft en kærlighed for dressur. Hun har efterfølgende også haft heste stående på Gentofte rideklub og har i øjeblikket en ung tideligere galophest, som står i en privatstald.
Marie Hjorth
Marie er 18 år, og startede med at ride da hun var 10 år. Hun er et ægte tatbarn, som er vokset op i rideskolen, og da hun blev ældre, startede hun med at få part. Senest havde hun part på Dumle, som hun fik trænet op i dressuren, og således startet flere stævner på. Marie bliver aldrig den store springrytter, men elsker dressur, og hun underviser primært i weekenden. 
Laura Mortensen
Laura er 19 år gammel, og har redet siden hun var 7 år gammel. Hun kom til Tattersall da hun var 14, og begyndte at undervise i det små som 15 årig. Laura har haf part på både en hest og en pony på tat, men har nu sin egen hest, som står på Mattsons rideklub. Hun elsker dog stadig at komme på vores rideskole, og som hun selv siger, så ligger Tattersall i hendes hjerte. Man kan have fornøjelsen af Laura om tirsdagen og om fredagen hvor hun har de sidste hold. 

Victoria Hastrup
Victoria er 16 år, men har på trods af sin unge alder en betydelig erfaring.  Hun startede med at ride på Tat, men har nu haft egen pony i nogle år, som står et andet sted. Victoria elsker sjov og fart over feltet, og er ikke bange af sig. Hun underviser springholdene og lørdagsholdene. 

Victoria Møhl 
Vores anden Victoria, er efterhånden lidt af et fast element i stalden. Hun har været på Tat i årevis. Først i rideskolen, hvor hun hurtigt skilte sig ud, da hun er frygtløs. Hun hjalp meget med at ride rideskoleponyerne, hvis de havde lidt for meget energi. Efterfølgende har hun haft en del fuldparter, herunder både Lukke og Judy. I dag har hun egen pony, Darco, som står i store stald samt fuldpart på Ursinia. Victoria er aktiv stævnerytter, og elsker Tattersall. Kan man ikke finde hende i stalden, er det ofte muligt at rende ind i hendes søde mor Line som også altid er sød til at hjælpe til med alt ting

Evita Agerled Thomsen
Evita er endnu et eksempel på et "Tatbarn" som er vokset sig dygtig siden hu kom til rideskolen. Evita har pt. et sabbatår i Irland, hvor hun har kombineret skole med et ridetilbud, og nyder således sine dage med heste og skole. Hun er tilbage til maj, hvor vi håber hun vender tilbage til rideskolen. 
Evita har redet forskelige ponyer. Senest har hun haft fuldpart på hingsten Hampus, og nåede lige at blive distriktsmester i spring, inden han blev solgt videre. Evita er en dygtig formidler, og er meget savnet.

Sponsorer