Underviserne:

  Tanja Moberg (ejer af Jægersborg Rideskole, Tattersall) er en yderst erfaren og kompetent springunderviser, og Tattersall har under hendes kyndige vejledning udklækket mange dygtige springryttere gennem tiden, som er nået langt inden for denne gren af ridesporten, heriblandt hendes egen datter Natasha, der vandt DM i ponyspringning 2006. Tanja har drevet rideskolen på Sauntesvej siden 1995 og står for alt, hvad der vedrører ponyerne og selve rideskolen.
Maria Rasmussen - dygtig og kompetent dressurrytter, der sørger for, at eleverne får deres grundridning på plads. Maria giver også privatundervisning i dressur. Maria er uddannet dyrepasser med heste som speciale årgang 2004, og har haft sin gang på Tattersall siden 2002, hvor hun kom som elev i forbindelse med sin uddannelse.
Natasha Archer Monteith er tidligere Danmarksmester i spring på pony og har startet mange gange med gode resultater på såvel forskellige ponyer som heste. Hun har desuden redet såvel ponygalop som amatørgalop på Klampenborg og senest som professionel jockey-lærling.

Mille Sofie Meyer har redet på Tattersall i mange år og er rigtig god til begynderne med sit søde og vindende væsen. Mille underviser på pony II hold om fredagen og visse pony I hold søndag. Mille springer mange præmier hjem på sin partpony.
  
 
 
 
Ida Nieport kom til Tattersall i 2016 og har undervist på både pony I, II og III hold i flere år. 
 
 
 
 

 

Evita Agerled, Marie Hjorth, Oscar Emtoft og Laura Weinrich har redet på Tattersall i mange år og har nu faste Pony I og II hold.

 

  Lene Tystrup har undervist Pony I gennem flere år og var rigtig god til at få nye medlemmer til at føle sig velkomne og var en væsentlig del af Tattersalls unikke fællesskab, som stedet er kendt for. Lene har været formand for rideklubben gennem 10 år og var med til at redde klubbens eksistens ved at etablere en selvejende institution i 2013. Lene er nu æresmedlem men underviser ikke mere.
  Pernille Berthelsen  er vores frivillige underviser i ryttermærker, som løbende udbydes til klubbens medlemmer. Hun er en alsidig rytter, der har tilbragt mange år på Tattersall. Og så er hun en rigtig god ambassadør for korrekt adfærd og maksimal sikkerhed i omgangen med vores firbenede venner. Pernille er ikke fast underviser på holdene.  
                                                                                     
               

Sponsorer