Ridningens sociale aspekt 
 
De fleste børn har en meget naturlig måde at omgås dyr på, hvilket er en fordel, når man har med heste at gøre. Børn knytter hurtigt følelsesmæssige bånd med deres ynglingspony og elsker at være i dens nærvær og nusse om den.
  
 Heste er nogle meget sensitive væsner, som instinktivt er i stand til at afkode mennesker meget hurtigt. De er fantastiske at omgås, fordi de er så ærlige og tydelige i deres "sprog og udtryk". 
 
 Ridning er en meget social aktivitet. Børnenes fælles interesse knytter dem tæt sammen, og nære venskaber opstår på kryds og tværs af alder og baggrund.  Heste stiller fra starten ind på vores tanker og følelser: de er dygtige til at læse vores kropssprog og bemærker den mindste tøven eller tvivl fra vores side. Vi studerer ganske vist hestens adfærd, men den iagttager også vores!

Tattersall Pony Rideskole har gjort en stor forskel i mange små og store børns hjerter. De unge får en masse sunde oplevelser og gode minder, som uden tvivl vil præge dem resten af livet. Det holder dem væk fra kriminalitet og andre usunde miljøer. 

Vi kender til flere børn, som har haft sociale vanskeligheder i skolen, men som hurtigt er blevet en del af Tattersalls sociale netværk. Succesoplevelser som disse styrker barnets selvværd og selvtillid, og er vigtige faktorer som kan bringes med sig tilbage til skolen. 
 
Hos Tattersall Pony Rideklub er der plads til alle, og vi er kendt for den særlig ånd og stemning der hersker på stedet og blandt vores ryttere såvel i egne rammer som på udebane - kig selv forbi, så opdager du hurtigt, hvad vi mener. 

Sponsorer