Cookie er en fin kat 1 blandingpinto. En super sød pony, som dog godt kan stresse lidt, hvis hun skal opleve verden alene. Hun er meget glad for sine ponynaboer, og kan bedst lide at tingene er som de plejer. Hun er sød til både spring og dressur, men kræver til tider en ven og lidt overtalelse hvis man vil ride ud fra Tat.  Dumle 
Dumle er en super sød kat 1 pony fra 2004. Ridemæssigt er han til den lidt afslappede side. I hvert fald hjemme på banen. Han går super fin dressur og er en god springer,  men kan godt finde på at kigge på springene, så han kræver en rutineret rytter der kan overtale ham lidt. Han har gået massere jagter og elsker en tur i skoven.

Frank er en rød kat 1 pony på ca. 145 i stang og blev født 14. Juli 2010. Han er en blandings vallak og tidligere rideskole pony på Tattersall, men blev taget ud af rideskolen da han ikke duede til det, og blevet part pony i marts 2023.  Han har siden udviklet sig meget i både spring og dressur og blevet en rigtig fin pony der også har fået fine resultater til stævner. Frank er en opmærksomheds krævende kælepotte og ballademager, og så er han altid klar på en skovtur 
Jackie er en skøn kat 2 pony fra 2001 af racen connemara. Hun er god som dagen er lang, og elsker mennesker. I stalden kan hun godt blive lidt irriteret når andre ponyer skal forbi hende på staldgangen, og man skal derfor være obs på hun ikke sparker ud. Ridemæssigt er hun en rar pony. Hun er efterhånden lidt oppe i årene, hvilket kommer til udtryk ved at hun går lidt stift, og hun kræver derfor en rytter som har forståelse for, at hun er en seniorpony, som kræver lidt ekstra opmærksomhed ved opvarmning/ afskridtning
Paintball (Baby) Paintball, til dagligt kaldet Baby, er en kat 1 vallak, født den 21 april 2003. Inden Babys overgang fra hingst til vallak blev han far til Apache og tidligere partpony My. Baby er en dygtig springpony, der vil gøre alt for sin rytter, han er også et kæmpe nussehoved på staldgangen og kærlig mod alle. Paintball er Tattersalls første hjemmeavlede pony, og vil derfor altid være vores Baby. Hans mor var en sød rideskolepony, og hans far var en dygtig springhest, og man kan sige Baby har arvet sin mors farver, og sin fars sind. 
Puma  Puma har været på Tat i mange år. Denne her skønne kat 2 racer er en fantastisk pony, som ikke gider bruge for meget af sin tid på dressurbanerne. Hun er en dygtig springer, men er ikke så glad for stævner, idet hun bliver ret så stresset. Til gengæld så elsker hun en god galop, og har gået både jagter og ponygalop. Kransen, som hænger i rideskolestalden er hendes, som hun vandt på Klampenborg galopbane.
Elvira: En af staldens mest stabile og søde kat 1 ponyer. Elvira har tidligere gået som travpony, men er omskolet til at kunne begå sig på både spring og dressurbanen. Elvira elsker også en god skovtur, og siger heller ikke nej til en jagt. En super reel og rar pony, som er sød på staldgangen, såvel som til ridning. Kun omkring fodringstid, kan hun være en smule anstrengende, idet hun meget ihærdigt sparker på døren, for hurtigere service.

Valleria kaldet Valle er en sød og rolig pony. Hun er kommet til Tat i 2022, og kommer fra England, hvor hun har gået som polopony. Valle har sin helt egen stil på springbanen, og elsker at komme en tur i skoven eller Bernstoffparken. Hjemme i boksen, elsker hun at kigge ud af sit vindue, og det er kun en ekstra bonus hvis man kommer hen og siger hej. 

Apache som i daglig tale kaldes Palle, er en smuk kat 2 pony, der er god til at lære fra sig. En spring pony der også har evner i dressuren. Han er født den 9 juni 2006, og hans far er Paintball som også står i stalden. Han  er en rigtig kæle pony, som også kan en masse tricks fra jorden. Palle er en ægte gadedreng, med et glimt i øjet. Han kunne aldrig finde på at være ondskabsfuld med vilje, men nogen gange bliver han lidt ekstra glad, og har kostet en del ufrivillige afsidninger. Så man skal være forsigtig når man rider ud på ham.
Fenja. (pt. skadet) Fenja er welshcob blanding fra 1999. Med sin smukke sorte pels, og de charmerende hvide sokker og blis, er hun et lille glansbillede. Fenja er god til både begyndere og de lidt mere øvede, idet hun går super stabilt i både spring og dressur. En ægte allrounder der har prøvet næsten alt inden for diciplinerne, og har således også været med til både jagter og military stævner såvel som spring og dressurstævner. Hun er den sødeste i stalden såvel som i sadlen. Det eneste Fenja ikke kan lide er dyrlæger og klippemaskiner. 
Mars Star (Mars) Mars er en sød og omgængelige kat 1 pony, der ankom til Tattersall i 2022. Mars er født den 15.4.2001, og er en sportspony. Mars har talent for spring, men han kan også gå rigtig fin dressur, og elsker en god tur i skoven. Mars har også et overbid som for ham til at se rigtig nuttet ud.
Medician Melody (Mello) er af racen engelsk fuldblod, og hun kommer fra England, hvor hun er opdrættet til at gå galopløb. Hun har gået løb med fine resultater, inden Tanja besluttede at pensionere hende fra galopløb. Hun fik derefter et år på fold, mens hun blev ifolet og blev mor til et fint hoppeføl. Føllet er nu voksen, og Melody er tilbage i stalden, hvor hun nu går som ridehest. Hun er er følsom og kærlig dame, som kræver en rutineret rytter, som ved hvordan man håndterer ridesportens svar på en ferrai. Melody er nok en af de mest kærlige heste på jorden, som elsker at blive kløet på numsen. 
Laffe er en sød og finurlig kat 1 pony af racen ox-araber.  Hun er måske ikke den hurtigste i stalden, men har bestemt sine egen meninger om hvordan tingene skal være. Hun kan være ret så stædig, men er også en elskværdig og venlig pony som holder meget af sine ponyryttere, når man først får lov at lære hende ordentligt at kende. En dame, som nok synes ridebaneridning er en smule kedelig, og foretrækker naturen, hvor hun er en helt fantastisk makker. 
Mirain gawain født den 6/4-2011. Gawain er en meget sød, kærlig, frisk og fremadgående kat 2 pony som elsker at springe stævner og høj fart. Han er super dygtig til spring og hurtig dressur men fin dressur er ikke hans spidskompetence da han har meget fart på men der imod får han flotte karakter i stil. Han elsker skovture og nye udfordringer. Gawin kræver en en rutineret rytter. 
Judy (Jytte) Kære Jytte er en helt fantastisk kat 3 pony. En rigtig lærerpony, som er den sødeste både i stalden og på banen. Jytte har altid fart på, og ligesom Gawin dyrker hun hurtigdressur. Hun er til gengæld en guldpony til spring, og har givet mange små ryttere en fantastisk start i springsporten.
Ursinia (Yrsa) er en virkelig dygtig springhest, som har begået sig på de helt store baner. Hun er en stor personlighed, både i stalden og til ridning, og kan fra jorden virke som den sødeste hyggemus. Det er lige ind til man sætter sig i sadlen, idet hun har et energi niveau ud over det sædvanlige. Hun elsker opmærksomhed, ja hun nærmest kræver den. Hun er efterhånden en ældre dame, men det holder hende absolut ikke tilbage, og hun kræver derfor en rutineret rytter. 
Lukke er den mest fantastiske kat 3 begynderpony man kunne ønske sig. Han er bestemt ikke ung længere, men er med sit fantastiske temperament en rigtig dygtig lærermester som den lille rytter kunne ønske sig. Han har et mildt og venligt sind, og ridemæssigt passer han altid på sin chauffør. Han er sød i stalden, og elsker en skovtur lige så meget som en tur på banen. Den som får lov at få part på Lukke, er meget heldig. Det er nemlig ikke alle og enhver som bliver tilbudt at passe på ham, da han har en særlig plads i Tanjas hjerte, og således var Caspers (hendes søn) første pony. 

Sponsorer