Klubmodul henter siden
Sponsorspring
I inviteres hermed til en festlig dag på Tattersall i selskab med vores dejlige ponyer: 
Hvad er sponsorspring? : Sponsorspring er kort forklaret et velgørenheds-arrangement, hvor hver enkelt deltager hjælper med at samle penge ind til forskellige formål. Vi har bl.a. fået skiftet taget på ride-huset og fået en ny bund på udendørsbanen i løbet af de sidste par år, så hver en krone tæller. 
Konceptet er, at hver enkelt deltager/barn selv går på "rov" mellem familie og bekendte for at skaffe sponsorer. Mellem hver sponsor og deltager aftales et fast beløb, der ganges med det højeste antal cm barnet springer på dagen. Jo flere sponsorer, jo højere er det samlede beløb der doneres.
På selve dagen, er barnet  sammen med andre på samme niveau, og der springes efter tur et spring. Efter hver omgang, som man gennemfører uden nedrivninger, sættes springet op. Det er den sidste højde der afgøre hvad der er samlet ind til klubben. Størrelsen af beløbet er fuldstændigt op til den enkelte husholdning, og alle kan være med. 
Eks. Amalie starter sin tur på 20 cm, og klarer herefter de næste fire ture til 50 cm, hvorefter vi vælger at stoppe. Amalie har af sin mor og far fået doneret 1 kr, som herefter giver 50 kr. til klubben. 
Mellem de forskellige runder afholdes auktion over flere forskellige emner, og man har dagen igennem rig mulighed for at byde på netop sin yndlingsting. 
 
Betaling:
Sponsorspring skemaet udfyldes og afleveres på dagen i sekretariatet. Efter endt tur, afregnes direkte. Enten med mobilpay, kontant, eller kontooverførsel.  
 
Vigtigt ved tilmelding:
Der skal for ryttere som rider på rideskole-pony afgives 4 ponyønsker, enten i bemærkninger ved tilmelding, eller direkte til ride-læreren, inden sidste tilmeldingsfrist. Sker dette ikke, er vi nødt til at tildele tilfældigt. Dette gælder også for weekendparter. Vi prøver selvfølgelig at tilgodese således at alle får en god dag. 
Partryttere angiver ligeledes ponynavn i kommentarfeltet.
 
Skulle der være nogen spørgsmål, så spørg din ride-lærer eller send en mail til Mary.  
Skulle der sidde en forældre/ pårørende som kunne tænke sig at bidrage med noget, det værende en kage til boden, hjælp til opsyn, har et alle tiders sponsorrat eller noget helt andet, så hold jer endelig ikke tilbage, men send mig gerne en mail. 
På gensyn. Vi glæder os til at møde jer.
Knus Ride-lærer teamet og bestyrelsen TPRK 
Tilmeldte
67 /300
Tilmeldingsfrist
22.09.2019
Tidspunkt
28.09.2019 kl. 09.00 - 28.09.2019 kl. 17.00
Sted
Tattersall ponyrideklub
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Sponsorer